дясен мозък или лев мозък?

 

Още една зрителна измама… 🙂 Тоя път освен да ви накара да се усмихнете, може да ви каже дали използвате повече лявата половина на мозъка си или повече дясната… Та… зазяпвате се в въртящата се гола мадама (по-долу)… ако я видите да се върти по часовниковата стрелка, то значи използвате повече от дясната страна на мозъка си и за вас се говори че сте логичен, забелязвате детайлите, фактите и правилата… Ако я видите да се върти обратно на часовниковата стрелка, то значи използвате повече лявата част от мозъка си и сте чувствителен, имате голямо въображение и "глобален" поглед върху проблемите.. Ако мадамата не се върти за вас, то значи не използвате мозъка си, нямате място под слънцето, защото нарушавате законите на природата, борче сте или просто сте израснал в моя квартал…. Ако виждате цветна гола мадама без значение дали се върти или не, то значи не сте правили скес повече от 40 дена… Ето я и мадамата:

dancer 

Шегувам се, разбира се!!! … Кликнете върху изображението по-горе, за да се отвори оригиналната мадама, която наистина се върти … Докато четях обясненията за картинката, забелязах че мадамата се върти ту на едната страна, ту на другата… Оказа се, че ако се опитам да мисля за нещо строго техническо, софтуер или електроника например, мадамата се завърта по часовниковата стрелка, а ако се опитам да мисля за емоционални моменти или секс 🙂 се завърта на другата страна… От коментарите в на Събев блога пък разбрах, че ако си си въртял пръста по часовниковата стрелка и мадамата те следвала, и обратно.. Само дето при мене не се получи.. може би защото не спрях да мисля за секс.. 🙂 Или пък като четеш нормално текста около снимката, мадамата се върти обратно на часовниковата стрелка и обратно …  Аз затова и съм ви я отделил в изкачащо джамче, че да ви осигуря стерилна за това научно изледване среда 🙂 ..

Enjoy!

аз го мернах това в на Събев двора, той пък го видял ай тука, който пък го видял ай тука, който пък го видял в Herald Sun…. 🙂

Advertisements

Относно Tsvetelin Pavlov
... software engineer...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: