Facebook поощрява насилието!

Наскоро и аз станах част от статистиката и последвах поканата на една приятелка да се регистрирам във facebook… Всъщност, като че ли очаквах нещо по-различно, ама пък бързо свикнах… И днес, ей тъй докато си проверявах новостите из профила, получавам съобщение, че един приятел искал да ме гушка, 🙂 … викам си: "ей сега го цапардосах", и си добавих приложението "X Me"… Общо взето това нещичко позволява да напишеш някакво действие, глагол, извършимо (има ли такава дума?!) и да го пратиш на хора от листата ти с приятели… Да де, ама полето за глагола – обикновен текст… затова и написах: "Десен прав у левото очо"… Изпратих го и онемях, когато facebook каза: "ти реши да удариш десен прав у лявото очо на Гюнай, направи същото със повече твои приятели" 🙂 Смех! Ей го на – доказателството:

facebook

Опитайте и вие!!

Длъжен съм да поясня, особено за хората, които нямат чувство за хумор, както и за адвокатите, че се шегувам! Шегувка! Иначе де да знам – може да се озова в съда, лице в лице със адвокатите на facebook… 🙂


И за да не пляскам по два поста един след друг – една новинка – колегата Ачо се усети (най-сетне) и взе, че стана блогър… Трябваше ми едно доста солидно количество алкохол, както и безсрамно много нерви да го убедя… Така или иначе не успях… не аз… 🙂 Убеди го телефона му… Ачо реши, че ще си прави блог, щото видя, че можел да блогва директно от телефона си… Какви ще ги върши маминия нямам идея, но предвид уникалния му характер и слабите граматически способности си заслужава да му посещава човек местенцето… А то е ей тук: http://avachev.blogspot.com/. Честито Ачо! Със здраве да си го ползваш!

Advertisements

Относно Tsvetelin Pavlov
... software engineer...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: