пфу!

 

Поредния кандидат за "топ идиот":

digove.info

Наскоро научих, че си имаме букмарк мрежа за букмарк мрежи – т.е. толкова много са се наплодили, че единствения начин да ги следим е да си направим букмарк мрежа за тях… Като разгледах букмаркнатите букмарк мрежи в букмарк мрежата за букмаркване на букмарк мрежи се убедих, че букмарк мрежите наистина са много и трябва да има букмарк мрежа като digove.info, която да дава възможност за букмаркване на букмарк мрежи. Очевидно подобен прецедент не може да бъде обяснен по някой по-нормален начин с някой по-нормални думички на българския език, та и собствениците на букмарк мрежата за букмаркване на букмарк мрежи са го обяснили така (в превод на картинката горе):

Digove.info е социална букмарк система за социален букмарк на системите за социален букмарк.

Разбира се, това на красив български език. Друго нещо, което ми направи "пфу!"-впечатление е, че всички сайтове за социален букмарк, букмаркнати в сайта за букмарк на букмарк сайтове носят сериозното описание:

Най-добрият български social-bookmarking сайт, уникален и единствен по рода си.

… и така 26 пъти…

Ако питате мен, бих направил един геноцид на сайтове за социален букмарк и бих оставил само svejo.net и dao.bg (… добре де, може би и pipe.bg), но това си е лично мое мнение и преди някой да ме заплюе че не уважам свободата на словото, имам нео-нацистки наклоности, малък мустак под носа, комплекси за ръста и нося жартиери, ще повторя, че това си е лично мое мнение!!!!

Аз отивам да си развържа езика от флинтифлюшката която се получи докато четях текста на картинката, а вие се опитайте да го изговорите, снимайте си езика и ще си направим конкурс за най-красива езикова флинтифлюшка… Снимките си … букмарквайте в някой букмарк мрежа 🙂

Advertisements

Относно Tsvetelin Pavlov
... software engineer...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: